poster

Degrassi: Novi naraštaj

Degrassi: The Next Generation (2001)

dramski, romantični | Kanada

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SINOPSIS

Proslava mature u školi Degrassi je u tijeku i Caitlin i Joey nalete na Allison. Dok Joey donosi pića, slučajno čuje razgovor između Caitlininog zaručnika Keitha (glumi ga Don McKellar), u kojem Keith priznaje da ga Caitlin tjera na brak. Joey se uzruja i suoči se Keithom dok Kaitlin na pozornici drži govor. Dolazi do svađe, a Caitlin i Joey se nakon toga pomire. U međuvremenu Emma laže Manny i kaže da se neće sastati s Jordanom. Ali Manny se boji da se nešto sprema i obrati se J. T.-u i Tobyju za pomoć. Provale u Emmynu elektronsku poštu i vide sumnjive poruke od Jordana. Dok Emma čeka Jordana u hotelu, naiđe na Jordanovu učiteljicu koja je nagovori da pođe s njom na kat. Nakon nekoliko minuta u hotelskoj sobi Emma shvati da Jordan ne postoji...

Fotografije

Degrassi: Novi naraštajDegrassi: Novi naraštajDegrassi: Novi naraštaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.