poster

Crne udovice

Black Widows (2016)

dramski | Finska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Tri para u svojim tridesetim uživaju u odmoru u vikendici na obali jezera. Odjednom, sve postaje pakao! Rebeka, Joana i Kira su odlučile da im je dosta maltretiranja od strane njihovih muževa i uzimaju život u svoje ruke – odlučuju da ih sve pobiju! Ovo će ih naučiti da sloboda ima svoju cenu.
Serija je mešavina najboljih skandinavskih krimi ostvarenja obogaćenih crnim bolesnim humorom. Tri žene imaju zajedničko to što su im muževi dosadili. Oni su nasilni, kriminalni, pretnja porodici i njihovoj bezbednosti. Žene se dogovaraju da ih se otarase, i kada to učine vreme je da počnu život iznova. Ali to možda neće biti tako lako.
Prva sezona sastoji se od osam epizoda. Opasni i zavdljivi ženski trio odlučuje se na ubistvo svojih muževa u nadi da će time povratiti slobodu, ali sve se pretvara u pograničnu policijsku istragu.

Fotografije

Crne udoviceCrne udoviceCrne udoviceCrne udoviceCrne udovice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Inspektor Džordž Džentli (2007)

    image
    U svojoj prvoj književnoj adaptaciji za televiziju Peter Flannery vraća se u šezdesete kako bi upoznao gledatelje s policijskim inspektorom Georgeom Gentlyjem...
  • Ubistvo, napisala je (1984)

    image
    Angela Lansbury nastupa u ulozi spisateljice krimića drage i blage Jessice Fletcher koja ima itekakav njuh za zločin. Počela je pisati da bi se oporavila od...
  • Zagonetni slučajevi doktora Blejka (2013)

    image
    Dr Lušijen Blejk napustio je Balarat kao mladić. Sada se vratio da preuzme medicinsku praksu svog oca i ulogu gradskog policijskog hirurga.
  • Ubistvo u Midsameru (1997)

    image
    Ubistva u Midsomeru je serija zasnovana na krimi romanima nagrađivane autorke Karoline Grejem koju je Sandej tajms opisao kao najboljeg pisca ovog žanra posle...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.