Ocena korisnika: 2/10

EPIZODA: 7 - Capone

SINOPSIS

Nakon zasjede u kojoj zamalo da nisu poginuli zbog bombe, Ellis i Barker slože se da je podmetnuta eksplozivna naprava imala sva obilježja rada Franka Olanda, agenta o kojem se ništa ne zna otkad je počeo raditi na tajnom zadatku u Emerson Securityju, tvrtki za koju se sumnja da obavlja ubojstva po narudžbi. Ray govori Ellisu da u FBI-u postoje agenti koji za naknadu obavljaju ilegalne poslove. Ellis se pita je li njegov partner Barker jedan od njih dok pokušavaju pronaći Olanda i raskrinkati Emersonov odred smrti. Dok se Ellis pod identitetom bivšega marinskog poručnika Quentina Gantryja prijavljuje za posao u Emersonu, Barker pronalazi June Werner, bivšu agenticu s kojom su i on i Oland bili u vezi i koja tvrdi da zna gdje se Oland nalazi.

Fotografije

ZvijerZvijer 01Zvijer 02Zvijer 03Zvijer 04Zvijer 05Zvijer 06Zvijer 07Zvijer 08

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Savršeno ubistvo (2014)

    image
    Otkrijte kako se rješava "savršeno ubojstvo" - svaki puta kada se iznova istražuje zločin otkriju se neke nove spozanje od različitih svjedoka ili se pojavi neki...
  • Stuttgart Homicide (2009)

    image
    DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
  • Posledice zločina (2019)

    image
    Through a victim's own words, viewers understand the horror they endured or the significance of the life that was taken, providing an acute understanding of the...
  • Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (2003)

    image
    A team of detectives in Duisburg solve all kinds of crimes.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.