SINOPSIS

Produkciju emisije "Radna akcija sa Tamarom“ kontaktirao je preminuli dramski umetnik Nebojša Glogovac, davne 2017. godine sa velikom željom da proba da organizuje da emisija "Radna akcija" renovira domove socijalno ugroženih ljudi koje žive na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Nakon što je produkcijska ekipa emisije obišla celu teritoriju Srbije i opštine na jugu čak dva puta, nakon renovirane 172 kuće, stekli su se uslovi da jednu sezonu ekipa snimi na teritoriji Bosne i Hercegovine i tako ispuni obećanje dato našem preminulom glumcu.

Fotografije

Radna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa Tamarom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.