SEZONA: 2

EPIZODA: 11

SINOPSIS

Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u "Survivor" stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!
S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Fotografije

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prodaja iz skladišta (2011)

    image
    Par koji se nadmeće za velike iznose rastrzan je između velikog tegljača, ljubaznosti dobavljača, opreme za studija i aukcije na drugom delu grada.
  • Prave domaćice s Beverli Hilsa (2010)

    image
    A reality series that follows some of the most affluent women in the country as they enjoy the lavish lifestyle that only Beverly Hills can provide.
  • Zlatna groznica: Izgubljeni rudnici - Dejv Turin (2019)

    image
    Veteran i rudar Dave Turin iskusni je lovac na zlato. Godinama je radio uz Todda Hoffmana i pritom zaradio nadimak 'Buldožer Dave', zbog svoje neumorne potrage za...
  • Zlato ispod leda (2013)

    image
    Reality serijal "Ice Cold Gold" prati neustrašivi tim rudara koji su napustili porodice i domovinu kako bi se pokušali obogatiti tragajući za zlatom i dragim...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.