poster

Srca divljega Pantanala: Capítulo 20

Pantanal (2022)

dramski, romantični | Brazil

Ocena: 8.4/10

EPIZODA: 20 - Capítulo 20

SINOPSIS

Starac s rijeke kaže Joveu da on nema doma. Alcidesu nije drago kada mu Guta potvrdi da voli Jovea. José Leôncio razmišlja o poslu s Tenóriom. Guta nađe Jovea na rijeci i vodi ga kući. Madeleine se veseli jer se sin pojavio. José Leôncio i Jove se zagrle. Madeleine se zbliži sa Joveovom djevojkom Nayarom. Guta se iznenadi kada Jove kaže da se vraća u Rio de Janeiro. Guta spava sa Joventinom, ali on joj jasno kaže da ne želi vezu. José Leôncio odlazi u Juminu kolibu. José Leôncio želi razgovarati s Tibériom. Guta se otvori Joveu. Tibério odlazi sa Josém Leônciom, a Nijemoj zasmeta. José Leôncio pita Jovea u vezi sa starcem s rijeke. Mariana se brine u vezi s obiteljskim financijama. Jove se prepire s ocem.

Fotografije

Srca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega Pantanala

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.