poster

Srca divljega Pantanala: Capítulo 21

Pantanal (2022)

dramski, romantični | Brazil

Ocena: 7.8/10
Ocena korisnika: 1/10

EPIZODA: 21 - Capítulo 21

SINOPSIS

José Leôncio ispituje Jovea o starcu s rijeke. Maria Bruaca prigovara zbog Tenóriova putovanja. Jove provocira oca. Mariana se brine zbog obiteljske financijske situacije. Starac s rijeke pita Jumu gdje je Jove. Jove se prepire s ocem. Starac s rijeke kori Jumu jer je pustila da Jove ode. Tibério ispituje Nijemu o njezinu životu u Juminoj kolibi. Juma ne da Joveu da je slika. Guta odluči otići sa Joveom i zamoli Tadeua prijevoz. Nijema razmišlja kako će se osvetiti Jumi. Jove predbaci Tenóriju jer kritizira Gutu. Jove nadugo razgovara s ocem koji mu pripovijeda o svome životu sa starim Joventinom i o svojoj ljubavi prema Madeleine. Jove odgodi povratak u Rio. Jove zove Tadeua "brat". Jumi i Nijemoj puškom zaprijeti krijumčar ptica.

Fotografije

Srca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega Pantanala

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.