SEZONA: 1

EPIZODA: 14

SINOPSIS

Uzbudljiva priča o devojci koja veoma mlada na tragičan način ostaje bez oca i majke. Sama na svetu, počinje borbu za mesto u društvu i životu pokušavajući da shvati šta je to njena majka nekad učinila i zbog čega ona mora da ispašta njen "greh".
Četrnaesta epizoda: Dolazak nove i nepoznate devojke u selu je izazazvao veliko interesovanje ne samo momaka zbog njene lepote, nego su se i ostali stanovnici sela zainteresovali za njihovu neobičnu gošću.
Seoski momci su poveli žestoku borbu za njenu naklonost, a Bojana je ova devojka privukla ne samo svojom lepotom nego, pre svega, zato što ga je podsećala na nekoga...Neda se iskreno zbližila i sprijateljila sa Grozdom, kćerkom seljaka Obrada, kod kojeg je odsela.
Igraju: Ivana Jovanović, Marija Vicković, Siniša Ubović, Vojin Ćetković, Ružica Sokić, Branislav Tomašević, Milica Grujičić, Vesna Stanojević, Bojana Grabovac, Katarina Janković
Reditelj i scenarista: Zdravko ŠotraUrednik: Slobodan TerzićProducent: Zoran Janković

Fotografije

Greh njene majke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.