EPIZODA: 2

SINOPSIS

Gotovo ni jedna akcija spašavanja nije ista i svaka od spasioca traži hitnu reakciju i brze odluke. Nad kanjonom Mirne u Istri jedna je paraglajderka ostala visjeti na žicama dalekovoda. Nakon dojave nitko nije bio siguran koliko će izdržati viseći. U pomoć su helikopterom krenuli spasioci iz Splita.
Često se događa da maloljetnici odu u neprimjerenu pustolovinu. Kada dođe dojava o nestanku djece, svi su osjetljivi. Ovaj put jedan se dječak nakon neplaniranog izleta ozlijedio na planini podno vrha Oštra glava iznad Mokošice kod Dubrovnika. Nakon dojave o nesreći sve su službe odmah pohitale u pomoć.
Najveći neprijatelj spasiocima u planini je noć. Međutim, katkad je teško uvjeriti druge službe da unesrećenog treba locirati i spasiti prije mraka. U ovom slučaju, iako se za nesreću saznalo na vrijeme, upravo je mrak prijetio spasiocima i unesrećenom.

Scenarista:
Producent: Joško Blajić

Fotografije

Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112Nazovi 112

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Zapis

    image
    Ova emisija predstavlja svojevrsnu razglednicu Crne Gore. Autor i voditelj Miomir Maroš, ideje za emisiju dobija od gledalaca koji žele da predstave svoje krajeve...
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Priča o Evropi (2017)

    image
    Kao kontinent koji je više definisan kulturama nego geografijom, Evropa je dobila ime po mitu koji kaže da je Zevs, kralj drevnih grčkih bogova, zaveo kraljicu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.