poster

Kuharica iz Castamara: The Night of the King

La cocinera de Castamar (2021)

dramski, romantični | Španija

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - The Night of the King

SINOPSIS

Gosti na Castamarovoj zabavi uživaju u vatrometu u njegovu vrtu, ali prekine ih vijest da je kralj nestao. Diego organizira potragu za njime. Clara nalazi kralja u podrumu. Čini se da je izgubio razum. Objašnjava joj da ga netko traži i daje joj važan dokument. Diego se vraća, a Clara ga vodi da vidi kralja. Diego zahvaljuje Clari na njezinom radu i pristupu kralju koji mu je pokazao njezine odlike. Daruje joj knjigu iz botanike s opisom kulinarskih svojstava začinskog bilja kako bi ih mogla koristiti u svojim jelima. Clara prihvaća knjigu, ali i dalje čuva važan dokument koji joj je dao kralj. A za to vrijeme u Castamaru se priprema misa u spomen na pokojnu vojvotkinju Albu. Enrique nastavlja zlostavljati Ameliju kako bi se ona zbližila s Diegom dok je on noću zavodi.

Scenarista:
TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Kuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz Castamara

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.