poster

Elisa od Rivombrose

Elisa di Rivombrosa (2003)

sapunica | Italija

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Fabrizio pokušava uvjeriti Elisu da je njegov plan razuman i da je brak s Angelom najbolja stvar za nju. Elisa ponavlja svoje odbijanje: ne može se udati za Angela jer ga ne voli. Fabrizio joj potom odluči bez oklijevanja razotkriti svoje stvarne osjećaje: on je toliko voli da je spreman čak je dijeliti s drugim. A da je ona, naprotiv, sebična i toliko se čvrsto drži svoje kreposti, da će na kraju svakako ostati sama. Povrijeđena tim grubim riječima, Elisa piše ljubavno, a ujedno i oproštajno pismo Fabriziu, obavještavajući ga da će se udati za Angela i da će mu ostati vrijedna. Grof je ogorčen što su njegove nade uništene, te joj želi dati do znanja da će joj u svakom slučaju ostati blizak. No na dan njezina vjenčanja Elisu razdiru duboka unutrašnja previranja. U času kad treba izreći sudbonosno da, ona u očaju bježi od oltara.

Fotografije

Elisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od RivombroseElisa od Rivombrose

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kenedijevi (2011)

    image
    Kao američki veleposlanik u Velikoj Britaniji Joseph P. Kennedy stariji nastoji spriječiti ulazak SAD-a u Drugi svjetski rat i otvoreno podupire Münchenski...
  • Jadnici (2018)

    image
    Televizijska adaptacija klasičnog romana Viktora Hugoa. Serija prati živote i međusobne odnose nekoliko francuskih likova u dvadesetogodišnjem periodu ranog 19....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.