SINOPSIS

Vesti će biti emitovane tačno u 13.00, 14.00 i 15.00 časova i naravno, u već dobro poznatom terminu od 18 sati! Najbitnije novosti čućemo od voditelja Ane Mitić i Vladimira Jelića. Emisija „150 minuta“ od ponedeljak će počinjati u 13.10, a nastavljati se posle svakog novog preseka vesti.
U ovoj TV sezoni, ratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.
Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.
Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.
Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti. Voditelji: Ana Mitić, Vladimir Jelić

Fotografije

Vesti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vo Tek

    image
  • Téma dňa (2011)

    image
  • One World with Zain Asher (2021)

    image
    Moderan informativni program koji publici daje nove informacije o neposrednim svjetskim problemima na uvjerljiv i promišljen način.
  • US Closing Bell (2002)

    image
    Details are shared about breaking news from the last hour of the trading day, including how the markets are moving and how investors are reacting.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.