poster

EP u rukometu: Portugal - Island

2022 European Men's Handball Championship (2022)


Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SINOPSIS

Svega godinu dana nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu, Portugal i Island ponovno se susreću na Europskom prvenstvu. Podsjetimo se, oba tima igrala su u grupi F i tada je Portugal tijesno pobijedio Island (25-23). Obje su reprezentacije prošle u drugi krug te, baš poput Hrvatske, nisu izborile četvrtfinale. Na prošlom Euru 2020. Portugal je izgubio u borbi za 5. mjesto protiv Njemačke, a Island, nakon što je prošao prvi krug, završio je natjecanje na posljednjem mjestu u grupi I. Ove godine, Island i Portugal našli su se u skupini B u Budimpešti s domaćinom i reprezentacijom Nizozemske, u skupini u kojoj možemo očekivati veliku borbu za prva dva mjesta koja vode u daljnje natjecanje.

Fotografije

EP u rukometu: Portugal - Island

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Women's EHF Champions League

    image
    Ženska EHF Liga prvaka je natjecanje za najbolje ženske rukometne klubove u Europi, koje svake godine organizira Europska rukometna federacija (EHF). To je...
  • Handball-Bundesliga

    image
    Bundesliga Nemačke u rukometu (njem. Handball-Bundesliga) je najviši rang nemačkog rukometa. Liga se igra po pravilima EHF−a, a trenutno se u ligi takmiči 18 ekipa.
  • Nemzeti Bajnokság I kézilabda

    image
    The Nemzeti Bajnokság I is the premier men's professional handball league in Hungary, administered by the Hungarian Handball Federation.
  • Hungarian Women's Handball League

    image
    The Nemzeti Bajnokság I is the top professional league for Hungarian women's team handball clubs.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.