poster

Marie Brand: Marie Brand und der Tote im Trikot

Marie Brand (2021)

krimić | Nemačka
Reditelj: Alexander Costea

Ocena: 6.1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 29 - Marie Brand und der Tote im Trikot

SINOPSIS

Nakon anonimne dojave pronađeno je tijelo nekadašnjeg uspješnog biciklista Stefana Lürsa. Dvije godine prije netragom je nestao iz sportskog i obiteljskog života.
Tada nije podnesena prijava o nestaloj osobi jer je njegova obitelj pretpostavila da je okrenuo leđa sportskoj karijeri i da želi voditi samotnjački život. Istraga vodi istražitelje do njegova očuha Joachima Novotnoga. Vlasnik je trgovine biciklima i aktivno je podupirao sinovu sportsku karijeru. Od njegove je karijere profitirao i posao koji je trebao preuzeti brat blizanac Sebastian. Nestanak biciklista bio je za obitelj i veliki financijski gubitak.
Zanimanje inspektora izaziva i Tharde Rickling, nekada rival pokojnog biciklista. Ne skriva da ne voli Stefana Lürsa jer ga krivi za nesreću zbog koje je ostao invalid.

Fotografije

Marie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie BrandMarie Brand

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pošalji mi SMS kada stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • Najveći zločini svih vremena (2017)

    image
    Ovaj serijal u deset epizoda će začarati publiku svojom bogatom širinom. Svaka epizoda se koncentriše na jedan specifičan tip zločina. Svaki slučaj je drugačiji i...
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.