poster

Kava s mirisom žene

Café con aroma de mujer (2021)

sapunica | SAD, Kolumbija

Ocena korisnika: 4/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SINOPSIS

Sebastián kaže Gavioti da ne zna hoće li moći bez nje u New Yorku. Iván da Margot ček. Ona traži gotovinu. Bernardo šalje Carlosu poruku i ispričava mu se zbog razmirice. Gaviota i Sebastián vode ljubav. On joj kaže da će s njim biti sretna. Paula govori Ivánu da je Bernardo gay. Maracucha se vraća na imanje sa svojim sinom Joséom Gregoriom. Sebastián kaže Gavioti da mora u Bogotu po vizu. Ona mu savjetuje da ostane u Kolumbiji. Lucrecia i Lucía razgovaraju s Aureliom. Traže dvije žene za konobarice na vjenčanju. On im preporuči Gaviotu i Carmenzu. Gaviota se vraća i uzbuđeno majci govori kako joj je bilo lijepo. Daje joj torbu koju je Sebastián kupio. Lucía govori Juliji da Sebastián već ima drugu curu. Paula im potvrdi tu vijest. Carmenza kaže kćeri da će biti konobarice na vjenčanju te da je to Julijina zamisao da je odvoji od Sebastiána.

Fotografije

Kava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom žene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.