SINOPSIS

Informacija odavno nije dovoljna sama po sebi. Savremeni gledalac uvek postavlja pitanje više. Zašto se nešto dogodilo i možda mnogo važnije: šta to za njega lično znači. I upravo to će biti okosnica nove emisije „Otvoreni studio sa Nemanjom Velikićem“ koja se od danas emituje uživo na Pinkovom informativnom kanalu TV vesti. Emisija „Otvoreni studio sa Nemanjom Velikićem“ emitovaće se od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 časova. Pet dana u nedelji, tokom dvočasovne emisije, autor i voditelj Nemanja Velikić će uz pomoć gostiju obrađivati teme koje se tiču svakog od nas. Novina je da će u emisji aktivno učestvovati i gledaoci - imaće priliku da postavljaju pitanja, predlažu teme, ali i da aktivno učestvuju u emisiji putem društvenih mreža koje će biti otvorene za komunikaciju sa publikom. Pored toga, reporteri će sa terena donositi zanimljive priče i opipavaće puls Srbije - na kopnu, u vazduhu, moru, planini. Između ostalog, teme iz zdravstva i medicine koje su bile u fokusu Velikićeve autorske emisije „Infoklinika“ od sada će biti sastavni deo „Otvorenog studija sa Nemanjom Velikićem“.

Fotografije

Vesti sa Nemanjom VelikićemVesti sa Nemanjom Velikićem

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • VOA

    image
    Glas Amerike, redakcija programa na jezicima naroda BiH, svakoga radnog priprema i emituje polusatnu TV emisiju - Studio Washington.
  • Kose i vodu nose

    image
  • Klikni pravu stvar

    image
    Edukativna emisija "Shift" bavi se utecajem interneta, digitalnih uređaja i moderne tehnologije na ljude i njihove živote. Svako izdanje emisije u fokus stavlja...
  • Bloomberg Daybreak: Europe

    image
    "Bloomberg Daybreak: Europe' joins the network's lineup to deliver viewers information about business and financial news from the region. Manus Cranny and Anna...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.