poster

Stigni me ako znaš: kviz

Stigni me ako znaš (2020)

gejm šou | Srbija

SINOPSIS

Od 24. septembra, petkom u 21.50 na Prvom programu RTS-a, počinje sa emitovanjem treća sezona popularnog kviza "Stigni me ako znaš". Kao i tokom prethodne dve sezone u naše domove uskoro stiže mnogo napetosti, zabave i novih informacija...
Autori kažu da - ako se po jutru dan poznaje, ovo bi trebalo da bude najbolja sezona do sada! U trećem izdanju ovog popularnog kviza takmičari će nas iznenaditi svojom originalnošću, znanjem, ali ponekad i neočekivanim neznanjem koje naravno uvek daje dinamiku igri.
Kroz takmičenje nas i ove sezone vodi glumica i TV voditeljka Kristina Radenković, a scenarista i kreativni producent kviza je Dušan Bulić.
Žena za koju kažu da je srce i duša ovog kviza - TV voditeljka i glumica Kristina Radenković ovaj kviz uvek radi sa velikim zadovoljstvom ali i jakom odgovornošću, jer je važno da neprestano održava zanimljiv i dinamičan razgovor sa čak četvoro ljudi: "Snimili smo treću sezonu posle tri meseca temeljnih priprema. Od preko 1000 prijava i posle pažljivog testiranja izdvojilo se njih 136. Kao i prethodnih sezona i ove epizode će biti uzbudljive, pobednici neočekivani, a gledaoci će uz bodrenje svojih favorita moći da provere svoje znanje pod vremenskim pritiskom."
Pravila kviza ostala su ista - sve podseća na društvene igre, poput Monopola i "Čoveče, ne ljuti se" - četiri takmičara kreću se po interaktivnoj tabli i cilj je da pomoću tačnih odgovora naprave pun krug i dođu do svojih početnih pozicija. Ukoliko na svom putu naiđuna drugog takmičara, oni ga izbacuju iz igre, odnosno "pojedu". U svakom krugu igre, takmičari imaju po 30 sekundi da odgovore na šest pitanja iz opšte kulture. Pitanja nisu previše teška, i većina gledalaca će znati odgovor na njih. To kviz i čini zabavnim zagledaoce različitih profila, pa je u prethodinim sezonama stekao brojnu i vernu publiku!
Na gledaocima je da i ove jeseni, od 24. septembra, okupe prijatelje i porodicu petkom od 21.50 i provere svoje znanje, pamćenje, snalažljivost i brzinu reagovanja uz kviz "Stigni me ako znaš" koji nas očekuje na Prvom programu RTS-a.

Fotografije

Stigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znašStigni me ako znaš

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.