SEZONA: 1

EPIZODA: 135

SINOPSIS

Stipe pomaže Željku kupiti dijamantni prsten za Milenu, vodi ga na tajni sastanak s prijateljem Bepom. Ali tamo ih zaskoče Kapetan i njegovi ljudi te odvode Stipu pred šokiranim Željkom. Željko spašava Stipu i daje zlato kapetanu u zamjenu za očevu slobodu. Ankica i Beba su bijesne na Stipu, ali Stipe se prvi put iskreno ispriča Ankici zbog svega i moli ju za oprost.
Milin VOP - vegetarijanski pokret otpora - kreće u akciju te Dizmovčani preko noći postaju vegetarijanci.
Suzana dolazi k Siniši ljuta, ali donosi mu bubicu, a Siniša je moli da mu pomogne u planu razotkrivanja ministrovog plana za Dizmovo. Podmetne ministrovom psu Bublici bubicu ispod ogrlice, ali plan mu ne ide najbolje.
Grobovi saznaju da Dada ne ide u Njemačku nego u Ruandu te napadnu Srećka, ali shvate da je to Dadina ideja.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bruklin 9-9 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Mekdonald i Dods (2020)

    image
    Viša inspektorica McDonald i Viši inspektor Dodds, koji nadilaze svoje razlike i postaju neočekivano učinkoviti partneri u rješavanju zločina, istražuju slučaj...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.