poster

Bundesliga Fodbold: Mainz-Hertha Berlin

Bundesliga

fudbal, sportski | Nemačka

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 109

SINOPSIS

U njemačkom nogometu, Bundesliga je najviše nogometno klupsko natjecanje, odnosno takmičenje gdje učesnici putem međusobnih utakmica na kraju određuju državnog prvaka.

Fotografije

Bundesliga Fodbold: Mainz-Hertha BerlinBundesliga Fodbold: Mainz-Hertha BerlinBundesliga Fodbold: Mainz-Hertha BerlinBundesliga Fodbold: Mainz-Hertha BerlinBundesliga Fodbold: Mainz-Hertha BerlinBundesliga Fodbold: Mainz-Hertha Berlin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Serie A

    image
    Serija A (ital. Serie A TIM) najviša je profesionalna fudbalska liga u Italiji. Važi za jednu od najkvalitetnijih liga u svetu.
  • Ligue 2

    image
    Ligue 2 je profesionalna nogometna liga u Francuskoj. Predstavlja drugu nogometni rang u ovoj zemlji, tj. jedan je od dva odjela koji čine Ligue de Football...
  • Fradi Tv

    image
  • EFL League One

    image
    Engleska fudbalska liga 1 je druga najviša divizija Engleske fudbalske lige i treća liga u ukupnom poretku u Engleskog fudbalskog ligaškog sistema.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.