SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SINOPSIS

On je najoriginalniji britanski mađioničar novije generacije! Njegovo ime je Dajnamo, i on pomera granice magije i iluzije!
Priča o Dajnamu je priča o običnom dečaku iz Bredforda, koji živi jednim sasvim drugačijim životom. Njegovo interesovanje za magiju se razvilo na podsticaj njegovog dede. Pravo ime Dajnama je Stiven Frejn, a nadimak Dajnamo je njegovo scensko ime.
O tome koliko je fascinantan govori i to što je primljen u udruženje “Magični krug” , koje predstavlja najveću čast u mađioničarskom svetu, pridružeći se tako Dejvidu Koperfildu i Darenu Braunu.
Serija “Mađioničari” prati Dajnama, koji putujući po svetu ostavlja bez daha sve koje upozna, bilo da je to običan prolaznik ili Holivudska zvezda. Takođe, on voli da izvodi trikove koristeći neke od karakterističnih obeležja svakog grada koji poseti, kako bi iskazao zahvalnost ljudima za podršku koju mu pružaju.
Videćete raznorazne trikove, od onih sa kartama, pa do toga kada učini da neke stvari jednostavno nestanu! Jedan, od svakako najzanimljivijih trikova iz serije, je kada je u studiju Iana Brauna iz benda Stoun Rouzis, učinio da njegova gitara levitira, sa bubnjarskom palicom na vrhu trzalice.
Svetsku javnost je fascinirao kada je prepešačio reku Temzu, a ako bar malo verujete u magiju sigurno će oduševiti i vas!

Fotografije

Dajnamo, čudesni mađioničarDajnamo, čudesni mađioničarDajnamo, čudesni mađioničar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Raj na Zemlji (1997)

    image
    Planeta Zemlja i dalje krije mesta koja su toliko čista da služe kao neprocenjivi podsetnici kako je svet nekada izgledao. Od planine Denali do plavih mora...
  • NASA: Nerazjašnjeni slučajevi (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Jedan čudni kamen (2018)

    image
    Privilegovana nekolicina koja je imala priliku da pogleda Zemlju iz svemira videla je tanku plavu liniju po kojoj se Zemja razlikuje od drugih planeta. Ovo je...
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.