EPIZODA: 34

SINOPSIS

Zafer odlazi zaprositi Selvi, no dočekuje ga veliko poniženje i odbijanje. Kerem uvjerava Sunu da prestanu kopati po prošlosti i da započnu novi život. Zabrinut za zdravlje svog sina, Kavkaz moli Sunu za pomoć. Suna govori Kavkazu kako je saznala da je Aladagli glavni krivac za smrt njenog brata. Kavkaz odvodi Guneša djedu Jamanu, gdje on saznaje da će se s tatom uskoro odseliti iz kuće svojih voljenih. Tansel govori Suni kako ima otiske Keremovih prstiju i kako će mu smjestiti Akifovo ubojstvo ukoliko ne prestane dalje istraživati.

Fotografije

ŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampion

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kobra (1996)

    image
    Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa! Najuspješniji njemački akcijski serijal, serija koja je tijekom 15 godina postala hit i etablirala se...
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Mornarički istražitelji: Los Anđeles (2009)

    image
    Mornarički istražitelji: Los Anđeles je drama o opasnom svetu jedinice NCIS, u kome se neprestano odvija hvatanje opasnih i lukavih kriminalaca, koji su pretnja...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.