EPIZODA: 22

SINOPSIS

Kerem pronalazi papirić u Šahinovoj torbi, te odlazi na mjesto koje je zapisano na papiriću kako bi se obračunao s Kadom. Nesli polazi sa njim. Kavkaz sprječava Sunu da pozove policiju govoreći joj kako nemaju svjedoka koji će dokazati istinitost Akifovih riječi. Sunina majka je zabrinuta zbog nje. Zafer traži nestalog oca, ali ga ne uspijeva pronaći. Jamanov prijatelj Čavuš odaje Zaferu važne informacije o Dervišu Aladagliju. Policija zatvara Jamanov salon zbog dojave o nezakonitim borbama koje se u njemu odigravaju..

Fotografije

ŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampionŠampion

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kobra (1996)

    image
    Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa! Najuspješniji njemački akcijski serijal, serija koja je tijekom 15 godina postala hit i etablirala se...
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Carstvo (2005)

    image
    The story is set in Rome around 44 B.C., just after the assassination of Julius Caesar. Octavius, aged 17, who was named heir by Caesar, is challenged by Marc...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.