SEZONA: 13

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Trinaesta sezona dugovječne i popularne kanadske obiteljske serije Heartland nastavlja se s istim likovima koje pratimo od samog početka; s Jackom vlasnikom ranča Heartland i samohranim djedom dviju unuka Lou i Amy te neobuzdanim i katkad nepromišljenim zetom Timom, mužem svoje pokojne kćeri te svim popratnim likovima koje smo naučili voljeti i uživljavati se u njihove probleme. Ali glavni su likovi tijekom svih sezona ipak ostali konji koje uzgajaju na Heartlandu i kojima je život posvetila Amy, Jackova mlađa unuka, jedinstvena po svom osjećaju za te plemenite životinje po kojem je postala poznata u cijeloj Kanadi, pa i izvan nje.
U posljednjoj epizodi 12. sezone ostavili smo glavne likove u prilično tmurnom raspoloženju. Jack tuguje za najboljim prijateljem koji je nedavno preminuo, Amy i Tim bore se sa svim zamkama koje im donosi novi posao, a moraju i donijeti sudbonosnu odluku u vezi s Tyovim štićenikom Lukeom, Georgie, posvojena Louina kći pred odlukom je koja će joj promijeniti budućnost, a sama Lou shvaća da je donijela pogrešnu odluku u vezi sa svojim privatnim životom.
Nova sezona donosi nastavke njihovih priča.
Amy i Ty nastavljaju graditi posao, a svi usponi i padovi toga puta testirat će čvrstinu njihova braka. Dodatni im je pritisak gradnja novog doma, odgoj kćeri Lyndy, kao i briga o Lukeu koji sada živi s njima.
Georgie se vraća iz elitnog konjičkog kampa u Europi i ubrzo shvaća da stvari u Hudsonu nisu više jednostavne kao što su bile kad je ona otišla. Ili možda jesu, ali ona se promijenila.
Kad opasna oluja kreće prema Hudsonu, Jack se mora suočiti s tragičnim uspomenama iz prošlosti.
Lou i Mitch počinju ozbiljni vezu, ali brzo shvaćaju da nisu tako usklađeni kao što su se nadali.
Tim se pokušava srediti nakon neuspjele prošnje u dvanaestoj sezoni, a to možda uključuje i novi poslovni pothvat.
Serija Heartland temelji se na popularnim romanima Lauren Brooke.
Trinaesta sezona snimana je u Calgaryju, u High Riveru, Millarvilleu i Longviewu u Alberti u Kanadi.
---
Nezadovoljni vlasnik konja stvara probleme Amy i Tyu, pa oni nisu sigurni hoće li ga prihvatiti kao klijenta.

Fotografije

HeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartland

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Heidi (2015)

    image
    Život nekada nije jednostavan. To najbolje zna Heidi. Nakon što je ostala siroče, njena tetka je odvodi visoko u Alpe kod njenog djeda. Ona uz nove prijatelje i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.