U trenutku kad odlučimo shvatiti otkuda naš odabir zanimanja, ukus za odabir muškarca, potreba za izbjegavanjem intime ili predispozicije za neke bolesti, ustvari smo odlučili (kroz generacije prije nas) bolje upoznati sebe. Svi, na ovaj ili onaj način, kroz život nosimo neku vrstu emocionalne, društvene, moralne, političke prtljage. Oni hrabriji odluče se uslijed osobne ili obiteljske krize suočiti sa svojom prtljagom i nešto promijeniti.
U seriji "Prtljaga" kroz šest polusatnih dokumentaraca pričamo priču o preživljavanju bivših radnica Kamenskog, priču obitelji koja čeka deložaciju, priču o prijateljstvu dviju djevojaka, a kojemu je prepreka smrtonosna bolest, priču mladenke na pragu njezinog "slavonskog" vjenčanja, priču ribarske obitelji u zagrljaju mora i mreže, kao i priču generacije Vukovarki koje su silovali prvi susjedi.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV4  HTV1  

PREPORUKE
  • Au bout de l'enquête, la fin du crime parfait ?

    image
  • I mestieri di Mirko

    image
  • Misterije Mekonga (2017)

    image
    Slijev rijeke Mekong jedno je od biološki najraznolikijih područja na svijetu, ali i jedno od najmanje istraženih. U ovom desetodijelnom serijalu putujemo niz ovu...
  • Island sa Aleksandrom Armstrongom (2021)

    image
    Alexander Armstrong, britanski glumac, komičar, voditelj i glazbenik, istražuje Island - zemlju ledenjaka i gejzira te ljeta u kojem sunce nikad ne zalazi....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.