poster

Sjemenište danas

Sjemenište danas

informativni, tolk šou | Hrvatska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

Nova emisija ‘Sjemenište danas’ prvi puta na male ekrane donosi pojedinosti iz života sjemeništa u Hrvatskoj. Saznat ćemo što je to zapravo sjemenište, upoznati se s duhovnim zvanjima, ljepotama Božjeg poziva i odaziva, kršćanske vjere i njezinih vrijednosti. Upoznat ćemo tijek sjemenišne godine i sjemenište kao mjesto dijeljenja, učenja i priprave kroz život u zajednici.
Također ćemo vidjeti koja sve sjemeništa i gdje u Hrvatskoj postoje te njihove posebnosti. U prvoj emisiji gostuje Međubiskupijsko sjemenište u Zagrebu, njegov rektor preč. Matija Pavlaković i sjemeništarci. Kroz razgovor će nastojati približiti gledateljima što je to uopće sjemenište i kako otprilike izgleda život u njemu, a popratit će ga isječci njihove medijske grupe s raznih događanja u sjemeništu koja se odvijaju kroz listopad, studeni i prosinac.

PREPORUKE
  • Goli život

    image
    Emisija Goli život autora Milomira Marića. Ispovesti kakve Srbija do sada nije čula. Samo na Happy televiziji.
  • Press klub Tihomira Dujmovića

    image
    Pogledajte Press klub Tihomira Dujmovića u kojem svaki tjedan sa dva nova gosta razgovara o političkim događanjima proteklog tjedna.
  • Sajtóklub

    image
  • The Stream

    image
    The host, along with experts, discusses various stories that are making rounds on social media platforms and listens to netizens as they share key stories using...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.