Sinopsis:

Razdražljiva sestra Ortečo bez dlake na jeziku ponovo se vraća u Rozvel posle deset godina. Saznaće da je ceo život posluživala intergalaktičke vanzemaljce milkšejkovima. Na kraju prve sezone, Maks Evans je svojim vanzemaljskim moćima oživeo Rozu deceniju nakon njenog ubistva, ne shvatajući da je uzgred žrtvovao svoj život. U drugoj sezoni, Liz oplakuje svoju izgubljenu ljubav i traži utehu u nauci, ovozemaljskoj i vanzemaljskoj, a Roza traži od Kajla da joj pomogne da nađe svoje mesto na nepoznatoj teritoriji 2019. godine. U svojoj tuzi, Izobel istražuje potencijalno opasne metode samoodbrane, a Majkl se vraća starim, lošim navikama, ugrožavajući odnos s Marijom i Aleksom. Naši heroji moraju da se dogovore sa Džesijem Manesom da bi dobili informacije o prijatelju koji je izgleda nestao bez traga. Očigledna vanzemaljska otmica baca svetlo na nove tajne grada.

PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.