Žuta minuta' jedinstvena je kombinacija zabave i stvarnog života u neobičnim situacijama, s ciljem nasmijati i dobro zabaviti gledatelje, ali i sudionike.
Zaista je nevjerojatno što sve sudionici emisije mogu učiniti i na što su sve spremni, ne znajući da ih snima skrivena kamera. Tako su neki skakali s velike visine kako bi spasili našeg lažnog policajca, susretali se s problematičnim i samovoljnim kućanskim aparatima ili bježali od psa koji u ustima nosi dinamit. I, na kraju svega toga - dobro se nasmijali.

Bilo je na kanalima:

RTL  

PREPORUKE
  • K:CN Nedeljom u 3

    image
    Zabavna emisija.
  • Affari Tuoi formato famiglia

    image
  • Na večeri kod...

    image
    Od 22. februara, svakog ponedeljka u 22 časa, na Prvom programu RTS-a gledamo drugu sezonu kulinarskog šou programa "Na večeri kod..." u kojem nam poznate...
  • Ukratko SS

    image
    Jedna od naših najvećih glumica, Jelisaveta Seka Sablić, glavni je akter ove humorističe kratke forme na TV Pink. Opisujući dešavanja iz svakodnevnog života na...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.