Davno prije FBI-a ili Tajne službe, Nacionalna detektivska agencija Pinkerton bila je najpoduzetnija organizacija koja se brinula za provođenje zakona u Americi. Njezini su detektivi bili stručnjaci za tajne zadatke i majstori prerušavanja. "Pinkertoni" prate osnivača Allana Pinkertona, njegova sina Williama i prvi detektivku u povijesti Amerike Kate Warne dok rješavaju zločine na Divljem zapadu 1860-ih. William je nagla osoba, a Kate genijalna stručnjakinja za forenziku i tajne zadatke. Njih se dvoje slažu kao pas i mačka. Kate vjeruje da su za rješavanje zločina ključni analiza i forenzička tehnologija, no William se drži onoga što ga je naučio njegov otac: kako bi uhvatio kriminalca, moraš razmišljati kao kriminalac. No u prvoj će sezoni naučiti da moraš biti i pametan i hrabar. Svaka se epizoda oslanja na stvarne slučajeve Pinkertona. Vidjet ćemo spoj revolucionarne forenzičke tehnologije, tajnih zadataka i dobrih starih fizičkih obračuna kako bi uhvatili kriminalce. Ili kriminalke.
Serija počinje dolaskom Allana Pinkertona u Kansas City. Njegov sin William nastoji riješiti slučaj koji je eskalirao do pljačke vlaka i ubojstva. William je konsterniran kada Allan dovede svojeg najboljeg agenta - Kate Warne. Allan ostavlja neobični par u Kansas Cityju gdje će se boriti protiv najpoznatijih kriminalaca tog vremena kao što su Jesse James i Belle Star. Unatoč burnom odnosu, između Kate i Williama razvija se toplo prijateljstvo i iznenađujuća kemija.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.