poster

Rapa

Rapa (2022)

krimić, triler | Španija

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.9/10

Amparo Seoane, gradonačelnica Cedeire i najmoćnija žena u tom području, ubijena je. Istraga zločina postat će opsesija za Maite, narednicu civilne garde, i za Tomása, jedinog svjedoka ubojstva. Za Maitea je traženje ubojice obveza, to mu je posao. Za Tomása, koji je nastavnik književnosti na institutu i kojeg nitko nije držao budnim na ovom sprovodu, to je prilika – vjerojatno posljednja – da proživi priču poput onih koje strastveno čita, i možda tako bude u mogućnosti da to ispričam. Obojica će otvoriti istragu koja će utjecati na cijeli grad. Svi su oni, na ovaj ili onaj način, bili povezani s Amparo. Svi su imali nešto za dobiti ili izgubiti njezinom smrću.

PREPORUKE
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.