poster

Sportski vremeplov

Sportski vremeplov

istorijski | Bosna i Hercegovina

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

Gradovi i općine Unsko-sanskog kantona iznjedrili su veliki broj sportaša i sportskih radnika čiji su rezultati i sportski dometi odavno prevazišli nivo sredine u kojima su nastajali. Ovo je priča o velikanima unsko-sanskog sporta koji su odavno prešli zenit, ali su svojim sportskim uspjesima postali i ostali dio sportske historije. U emisiji se prisjećamo najvažnijih trenutaka naše sportske historije sa dostupnim insertima iz prijenosa najvažnijih dogadjaja, intervjuima, osvrtima na postignute rezultate uz podsjetnik na najvažnija takmičenja koja su obilježila sportsku povijest. Naravno, pratićemo, završetak karijere i aktuelni trenutak u životu naših sportskih velikana.

PREPORUKE
  • Drevna apokalipsa (2021)

    image
    Svaki kontinent ima svoje ruševine, mjesta na kojima jedino kamenje pripovijeda priču o palim civilizacijama. No sve te ruševine nameću ista pitanja: kako nešto...
  • Drugi svetski rat - bitke za Evropu (2019)

    image
    Od plaža Normandije do srca Trećeg rajha, ovaj program predstavlja fascinantne priče o bitkama koje su vođene sa ciljem da se Zapadna Evropa oslobodi nacista.
  • Odakle potiče? (2006)

    image
    U ovoj seriji istražujemo povijesno podrijetlo svega onoga što rabimo u svakodnevnom životu - od britvica i kečapa, preko širine željezničkih pruga i sigurnosnih...
  • Passato e presente (2017)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.