Emisija Ekovizija je magazinskog tipa i podrazumeva intervjue sa kreatorima politika iz ove oblasti u Crnoj Gori, međunarodnim i nezavisnim ekspertima. U svakoj emisiji će se emitovati i specijalne istraživačke priče o aktuelnim temama i obilaziti lokacije označene kao "crne ekološke tačke" i one na kojima se dešavaju ekološki incidenti. Redakcija za ekologiju će javnost obavještavati o akutnim ekološkim problemima, velikim i skupim projektima koji su u začetku ili se tek očekuje njihovo pokretanje. Tražićemo odgovore nadležnih, pratićemo NVO sektor koji se bavi zaštitom životne sredine i promovisati svjetski aktuelne ideje i inicijative. Posebna rubrika predstavljaće crnogorsku floru i faunu, od svjetskih stručnjaka okarakterisanu kao blago od izuzetnog značaja.

Emitovanje na kanalima:

TVCG MNE  

Sledeće epizode:

četvrtak
18:45
Ekovizija
petak
03:00
Ekovizija ®
3.5.24.
14:05
Ekovizija ®
PREPORUKE
  • Vikend kaleidoskop

    image
    Emisija posvećena vašem slobodnom vremenu. Slobodno vreme možete trošiti na razne načine. Otuda i naziv emisije. Kaleidoskop.
  • À l'Affiche

    image
  • Hazahúzó

    image
  • Magazin TV

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.