poster

Severne vode

The North Water (2021)

triler, dramski, avanturistički, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada
Reditelj: Andrew Haigh

Ocena: 7.6/10

Serija prati priču o Patriku Samneru, osramoćenom bivšem vojnom hirurgu koji se prijavljuje za posao brodskog lekara na ekspediciji lova na kitove na Arktiku. Tamo upoznaje Henrija Draksa, bezočnog ubicu koji se ponaša kao životinja.
Smeštena u Veliku Britaniju i puste predele Arktika kasnih 1850-ih, serija “Severne vode” prati priču o Patriku Samneru (Džek O’Konel), osramoćenom bivšem vojnom hirurgu koji se prijavljuje za posao brodskog lekara na ekspediciji lova na kitove na Arktiku. On na brodu upoznaje Henrija Draksa (Kolin Farel), brutalnog ubicu čije je nemoralno ponašanje oblikovala surovost sveta u kojem živi. Nadajući se da će pobeći od mračne prošlosti, Samner se nađe u svetu kojim dominiraju muškarci, na kobnom putovanju sa ubilačkim psihopatom. U potrazi za iskupljenjem, njegova priča postaje surova borba za preživljavanje u arktičkoj pustoši.

Emitovanje na kanalima:

HBO3  

Bilo je na kanalima:

HBO3 HU  HBO2 HU  HBO2  HBO HU  HBO  

Sledeće epizode:

14.5.24.
21:45
Severne vode 1, ep. 1
15.5.24.
03:15
Severne vode 1, ep. 1
PREPORUKE
  • Mekgajver (2016)

    image
    Mladi Angus "Mek" Makgajver radi za tajnu organizaciju unutar Američke vlade. Oslanja se na svoje neuobičajene veštine rešavanja problema kako bi spasao živote.
  • Kraj (2012)

    image
    Ajlin je žena koja ima sve. Iskreno voli svog muža, Selima, i brižna je majka njihovog predivnog sina Omera. Sve se menja kada jednog jutra odveze Selima na...
  • Poslednji džinovi: Divlje ribe (2022)

    image
    Ćiril i njegova ekipa kreću na opasne misije kako bi spasili poslednju džinovsku ribu na planeti.
  • Toranj (2021)

    image
    Detektivka narednica Sarah Collins i njezin kolega, detektiv pozornik Steve Bradshaw, istražuju smrt dugogodišnjeg policajca Hadleya Matthewsa i 15-godišnje...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.