"Idemo, Pocoyo!" zabavna je i edukativna animirana serija za djecu predškolskog uzrasta. Serija prati zabavne pustolovine Pocoya i njegovih prijatelja, a svaka se epizoda bavi drugom temom. Veselo društvance kroz igru istražuje svijet i uči nove riječi i pojmove. I usput se dobro zabavlja.
Pocoyo je radoznali mališan odjeven u plavo od glave do pete, sklon šali i sitnim nestašlucima. Društvo mu prave njegovi prijatelji: patak Pato, ružičasta slonica Eli, koja se ne odvaja od svog plavog ruksaka, Ptica spavalica, vječito pospana plavozelena ptica koja dane provodi spavajući u svom gnijezdu, i mnogi drugi. Na početku svake epizode pripovjedač pozdravlja Pocoya i pomaže mu da nađe odgovore na svoja pitanja. A pritom često i sam nauči nešto korisno.
Pocoyev svijet, nastao računalnom animacijom, obiluje jednostavnim oblicima, živim bojama i veselom glazbom. Pridružite se Pocoyu i njegovim prijateljima u njihovim zabavnim i poučnim pustolovinama, kroz koje uče o prijateljstvu, poštovanju i zajedništvu.

Bilo je na kanalima:

HTV3  m2  HTV2  

PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.