Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Nakon što otkrije da je njen muž potoršio sav porodični novac na poslovnu pratnju, Alis ulazi u svet elitne prostitucije da bi mogla da se stara o sebi i svom detetu.
Alis je savršena supruga i majka koja živi srećnim životom sa mužem i sinom u stanu u Parizu. Kada joj odbiju kreditnu karticu u prodavnici jednog dana, Alis otkriva da njen muž Fransoa živi tajni život i da je potrošio sav njihov novac na elitnu prostituciju, ostavivši ih bez prebijene pare. Da situacija bude još gora, Fransoa ih iznenada napušta, ostavljajući Alis i njihovog sina da se sami staraju o sebi. Kada Alis sazna da će im banka oduzeti stan za samo nekoliko nedelja, ona postaje očajna i odlazi u istu agenciju za poslovnu pratnju koju je koristio njen muž, u nadi da će na brzinu zaraditi novac da spasi stan. Iako u početku oseća prezir prema svom novom poslu, Alis ubrzo napreduje uz pomoć koleginice sa kojom se sprijatelji i koja joj pruži finansijsku nezavisnost i osećaj moći koji nikada ranije nije osetila.

Fotografije

AlisAlisAlisAlisAlisAlisAlisAlisAlisAlis

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Njujork, volim te (2008)

    image
    Nekoliko ljubavnih priča smeštenih u jedan od najvoljenijih gradova na svetu, Njujorku.
  • Leri Kraun (2011)

    image
    Pošto je dobio otkaz na poslu, simpatični Lari nema od čega da otplaćuje kredit i vraća se na svoj lokalni koledž da počne iz početka. Tamo upoznaje profesorku...
  • Sudija Prist (1934)

    image
    Samoproklamovani "sudija" Viliam "Bili" Prist iz Kentakija, predsedava u sudskom predmetu u kome se sudi odmetniku koji je nepravedno optužen za ubistvo.
  • Muke Ernesta Blisa (1936)

    image
    Ernest Bliss je ugledni bogataš koji se, bez obzira na bogatstvo, užasno dosađuje. Jednoga dana, zabrinuti Ernest odluči posetiti doktora Sir James-a Aldroyd-a,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.