poster

Prvi vitez

First Knight (1995)

dramski, akcioni, romantični, avanturistički | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Jerry Zucker
STAR Movies | 1.5.24. | 14:50

Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(50 glasova)

SINOPSIS

Kralj Artur (Šon Koneri) i Ser Lanselot (Ričard Gir) su ratnici, koji su zajedno bili mnogo bitke, ali čija najvažnija bitka je bila za ljubav jedne žene – Ginevre (Džulija Ormond). „Prvi vitez“ je epska romantična priča o ljubavnom trouglu, časti, odanosti i izdaji smeštenoj među zidine prelepog Kamelota.
Lanselot je vitez, koji nema porodične i prijateljske veza za sobom, koji nema ni neprijatelje i ne zna za strah. Sve to ga čini idealnim ratnikom, koga ga kralj Artur srdačno prima u kod sebe, u zlatni grad Kamelot.
Artur uskoro treba da se venča sa ledi Ginevrom, koja je na brak pristala ne samo zato što je kralj obećao da će štititi njenu zemlju, nego zato što ga zaista voli i ceni.
Ipak, na putu u Kamelot Giniver zaskoči zli Malagant, ali se u blizini zatekne Lanselot, koji je spase. Susret Lanselota i Giniver u oboma budi osećanja, nedostojna buduće kraljice i kraljevog najbližeg viteza. Ma koliko se trudili da ta osećanja sakriju, to im neće poći za rukom...

Fotografije

Prvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitezPrvi vitez

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.