SINOPSIS

Iako je Eva dobra plivačica, nije mogla da spasi brata koji se umalo udavio. U svom kupatilu, ona otkriva misterioznu baru koja je vodi u paralelni svet u kojem pronalazi utehu i oslobađanje od osećaja krivice.
Iako je Eva dobra plivačica, nije mogla da spasi brata koji se umalo udavio u moru. On sada leži u komi, a hladan odnos koji Eva ima sa majkom ne pomaže njenoj savesti. Ona ugazi u misterioznu baru u svom kupatilu koja je odvede u morske dubine. Tražeći Evu, njena majka pronalazi samo baru u kupatilu koju počinje da briše.

Fotografije

EvaEvaEvaEvaEvaEvaEva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Blue. (2017)

    image
    A young girl wakes up one morning to find that she has turned completely blue.
  • Flash (2015)

    image
    When a man looks at the photo strip he just took of himself in a photo booth, he cannot believe what he sees.
  • Koliba (2017)

    image
    Koliba je priča o ocu čija je ćerka Missy oteta tokom porodičnog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj...
  • Wendy (2020)

    image
    Nastala na temelju klasične priče o Petru Panu, Vendi Darling (Devin Frans) je ćerka vlasnice zalagaonice u Luizijani koja beži od kuće uskačući u voz sa starijom...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.