poster

Garfild

The Garfield Show (2013)

animirani, komedija, porodični, avanturistički | Francuska, SAD, Indija, Singapur

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SINOPSIS

Kviz pitanje: Šta je to debelo, lijeno i obožava lazanje? Garfild - najpoznatiji narandžasti mačak na svijetu. Garfild živi sa svojim vlasnikom Jonom i psom Odijem. Omiljena aktivnost mu je dosađivanje i izležavanje. Obožava svoju igračku plišanog medvjedića Pucka. Kada odluči da se pomakne onda najčešće strada pas Odi koji mu je omiljena meta. Garfild ima i svoj rekord u Ginisovoj knjizi rekorda za najčitaniji strip na svijetu.

Fotografije

GarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfildGarfild

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kaelu (2012)

    image
    Za ovu veselu družinu svaki dan je nova igra i svako mesto je kao stvoreno za najluđu zabavu u kojoj je najvažnije njihovo pravo prijateljstvo.
  • Sestre (2017)

    image
    DVE SESTRE. DVE EKSPLOZIVNE LIČNOSTI. POD JEDNIM KROVOM. „The Sisters“ je komedija o svakodnevnom životu dve sestre, od kojih jedna ima 7, a druga 13 godina....
  • Pet i Svet (2017)

    image
    Uprkos tome što je sitan i razdragan, Pet je heroj koji spremno priskače u pomoć svojim prijateljima istovremeno izbegavajući brojne prepreke koje mu se nađu na...
  • Total DramaRama (2018)

    image
    Spin-off of Total Drama Island (2007), with the characters we love, plus Jude from 6Teen (2004), as kids.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.