poster

Fargo

Fargo (1996)

triler, krimić, dramski, misterija | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Joel Coen, Ethan Coen
Cinemax | 28.4.24. | 02:35

Ocena: 8.1/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(81 glas)

SINOPSIS

Prodavac automobila Džeri, koji je u dugu, smišlja plan da unajmi nekoga da kidnapuje njegovu ženu i traži novac za otkup od njenog bogatog oca. Međutim, plan krene naopako i loše osmišljena lažna otmica postaje smrtno ozbiljna.
Policajac i dvoje nevinih posmatrača pronađeni su ubijeni na snežnom putu u Severnoj Dakoti. Policajka u odmakloj trudnoći, Mardž Ganderson, pokreće istragu i razotkriva zaveru koja uključuje pohlepu i nekompetentnost. Muž, otac i prodavac automobila iz Mineapolisa, Džeri Landegard, čijim životom već dugo dominira njegov bogati šef i tast, smišlja detaljan plan koji uključuje kidnapovanje njegove žene i otkup od milion dolara, kojim bi platio svoje kockarske dugove. Međutim, sve što može da krene naopako, zaista krene naopako. Neposredan i domaćinski karatker policajke Ganderson krije vrhunski um i besprekoran moralni kompas, pa ona lako prozre trapavo osmišljen i loše sakriven plan nespretnih, ali veoma opasnih otmičara.

Fotografije

FargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargoFargo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.