Ocena: 6.2/10

SINOPSIS

Spremite se za nezaboravnog Mejtera, omiljeni urnebesni kamion iz hit filma „Automobili. Kreativni umovi iz studija Dizni i Piksar stvorili su devet izuzetno zabavnih priča koje obuhvataju borbu s bikovima, trke na kratke staze, rok koncerte, izložbe čudovišnih kamiona pa čak i neidentifikovane leteće objekte. Pridružite se Mejteru, srcu i duši Radijator Springsa, i svim vašim omiljenim likovima iz sveta „Automobila, dok vas vode u zabavnu vožnju. Kad sat padne na Mejterov motor, on se vraća u 1910. godinu gde upoznaje Stenlija, ambiciozni mladi automobil na putu ka Kaliforniji. Uz pomoć Munje Mekvina, Mejter menja istoriju ubeđujući Stenlija da ostane i izgradi Radijator Springs. Stenli upoznaje Lizi i oni odaju počast otvaranju nove sudnice svojim venčanjem.

Fotografije

Mejter putuje kroz vreme

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Ups, ode Noa! (2015)

    image
    Film „Ups, ode Noa! je klasična priča o bezvremenoj Nojevoj barci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku - izgledom neobične i simpatične...
  • Asteriks: Naselje Bogova (2014)

    image
    Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.