SINOPSIS

Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam neobična kolekcija nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
„Rajlin prvi izlazak s dečkom?: Dvanaestogodišnja Rajli provodi vreme sa roditeljima kod kuće kad potencijalna nevolja zakuca na vrata. Mamina i tatina osećanja moraju da se pomire sa činjenicom da Rajli izlazi na svoj prvi sastanak...
„Majkov novi auto: Majk je kupio novi automobil sa 6 točkova i jedva čeka da ga pokaže Saliju. Jedini problem je što Majk još nije savladao komande, a one su prilično komplikovane.
„Džek-Džek napada: Džek-Džek je beba Parovih koju svi smatraju normalnom i bez ikakvih supermoći koje imaju njeni roditelji i braća. Ali kad dobije dadilju, počinje da pokazuje svoj pravi potencijal.
„Kratke priče o igračkama: Žurkosaurus reks: Stidljivi i nervozni Ti-reks iz „Priče o igračkama dobija svoju avanturu kad Boni odluči da ga stavi negde gde nikad nije bio: u kadu. Reks uskoro postaje glavna atrakcija zabave, usput naučivši mnogo lekcija o poverenju.
„Andre i pčela Voli: Andre se budi iz dremke i vidi da ga pozdravlja dosadna žuto-crna pčela sa žaokom. Andre misli da joj može pobeći, ali poput svih ostalih insekata sa žaokama, pčela Voli zna da može da stigne svaku metu.
„Redov san: Jedne kišne noći, usamljeni monocikl je sedeo u ćošku prodavnice bicikala maštajući o danu kad bi talentovani klovn mogao da uđe i prepozna njegov potencijal.
„Limena igračka: U ovom kratkom filmu glumi bubanj po imenu Tini. Pošto ga maltretira destruktivna beba, Tini daje sve od sebe da bi izbegao svog mlađanog mučitelja. Ali kad beba padne i povredi se, limena igračka uradi pravu stvar.

Fotografije

Diznijevi kratkometražni filmovi IVDiznijevi kratkometražni filmovi IV

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ups, ode Noa! (2015)

    image
    Film „Ups, ode Noa! je klasična priča o bezvremenoj Nojevoj barci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku - izgledom neobične i simpatične...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • Asteriks: Naselje Bogova (2014)

    image
    Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom...
  • Ringe ringe raja (2018)

    image
    Razigrani gusan Peng je primoran da vodi računa o dva pačeta, kada se sve tri ptice odvoje od svojih jata. Njih troje kreću na dugo putovanje da se pridruže...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.