SINOPSIS

Mladu samohranu majku Renee koja sa 12-godišnjim sinom živi u mirnom predgrađu otima misteriozna organizacija naučnika i informiše da se u njoj nalazi vanzemaljski gen koji treba da se aktivira. Ali, kako bi se to postiglo, mora ju da je izlože njezinim najvećim strahovima. Zato, zavezana i potpuno imobilizovana, Renee može samo da gleda kako se prema njoj približavaju veliki, dlakavi pauci, zmije... Dok otimači izvode eksperimente na njoj, Renee mora da se izbori za beg iz njihovih kandži.

Fotografije

PrekidPrekid

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kontrolori (1981)

    image
    Daril Revok je nitkov "skener" izuzetne moći s neutaživom žeđi za kontrolom. Vođa podzemnog udruženja, Revok vodi rat protiv "normalnih" da bi došao do svoje...
  • Invazija insekata (2001)

    image
    Horor film o ogromnoj bubašvabi ubici...
  • Podvodna zvezda šest (1989)

    image
    Probuđeno iz dugogodišnjeg sna, ovo vanzemaljsko stvorenje preti da uništi podmornicu i inžinjeri moraju da se bore, kako bi sačuvali svoje živote.
  • Oni žive (1988)

    image
    Film je kritika posrnule ekonomije iz 80-ih, kao i pohlepe i snobizma, koji su bili najizraženiji u američkim visokim krugovima.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.