SINOPSIS

Nemačka 1920-ih godina. U malom selu, dva brata uzdižu sportsku obuću do svetske slave. Ali Adi i Rudi Dasler, jedan introvertni pronalazač, zanatlija i sportista, a drugi čudesni prodavac sa vizijom i ženskaroš, počinju da imaju potpuno različite vizije. Sa usponom nacističkog režima, njihove dugogodišnje nesuglasice prerastaju u potpuno nepoverenje koje na kraju dovodi do stvaranja dve buduće multinacionalne kompanije: Adidas i Puma. Legendarni rivalitet koji je usledio, u svoj svojoj jačini, prenesen je i na sledeće generacije i oblikovao je Adijev i Rudijev život do samog kraja.

Fotografije

Braća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća DaslerBraća Dasler

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.