SINOPSIS

Kada banda kriminalaca ukrade kompjuterski čip koji je strogo čuvana tajna i sakriju ga u kolima-igrački, moraće da se suoče sa osmogodišnjim Aleksom Pruitom koji je sam u kući i ima boginje.
Banda međunarodnih kriminalaca krade kompjuterski čip iz američkog ministarstva odbrane. Pljačka prolazi bez ikakvih problema, ali zahvaljujući zameni prtljaga na aerodromu, čip sakriven u kolima-igrački na daljinsko upravljanje završava u mirnom čikaškom predgrađu. Tražeći svoju vruću robu, kriminalci nisu ni svesni da njihove nevolje tek počinju. Jer su autić i njegov sadržaj završili u rukama jedine osobe koja je dovoljno hrabra i lukava da ih zaustavi – u rukama osmogodišnjeg Aleksa Pruita, samog kod kuće i to sa boginjama.

Fotografije

Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3Sam u kući 3

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.