Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 6/10

SINOPSIS

Bruno Volton i Melvin Buts O'Nil su najpoznatiji vragolani u Makdonald holu - navodno najprestižnijoj školi za dečake. Svojim nestašlucima iskušavaju strpljenje direktora Vilijama „Ribe Sterdžona i upravnice Judžinije Skrimidž. Uprkos smicalicama koje izvode, Bruno i Buts vole svoju školu i spremni su na sve da bi je zaštitili. Nakon nesrećnog poraza od njihovih ljutih protivnika iz Akademije Jork na polugodišnjem plivačkom takmičenju, Bruno saznaje da je njihova škola opasno blizu tome da nekoliko najboljih sportista prepusti suparnicima - uključujući i njegovog najboljeg prijatelja Butsa - zahvaljujući više nego oskudnim sportskim sadržajima Makdonald hola. Odlučan da spase njihov plivački program i zadrži svoje prijatelje u Makdonald holu, Bruno kreće u ratni pohod da bi skupio novac za izgradnju školskog bazena.

Fotografije

Bruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazenBruno i Buts: Skoči u bazen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Pas Timber - Lovac na blago (2016)

  image
  Dečak i njegov najbolji prijatelj (preslatki pas koji govori), daju sve od sebe da sačuvaju svoj dom i porodicu.
 • Ljubav i razdvajanje (2017)

  image
  Gospodin i gospođa Džons su aktivan, zaljubljeni mladi par koji ne može ni zamisliti svoj život bez tehnologije. Ali može li jedan jednostavan tekst promeniti sve?
 • House of the Stone Monkeys (2014)

  image
  Two 10-year-old boys, who live in the same building, with a story that's set in 1982 and the present day.
 • Laurina zvezda (2021)

  image
  Kad se Laura preseli s roditeljima u novi grad, oseća se usamljeno sve dok mala zvezda ne padne s neba. Njih dve postaju najbolji prijatelji, ali Laura uči da...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.