SINOPSIS

Rediteljski prvenac Nikole Koja, film „Stado, biće premijerno prikazan u nedelju, 24. decembra u 21 sat na Prvoj televiziji.
STADO je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Fotografije

StadoStadoStadoStadoStadoStadoStado

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Biti Michael Madsen (2007)

    image
    Glumačka karijera Majkla Madsena je u zastoju zbog tabloidnih vesti koje piše Bili Dant, ozloglašeni paparaci novinar. Majkl odlučuje da preokrene stvar u svoju...
  • Last Call for Nowhere (2016)

    image
    This is the story of a border police cop who brings a guy back to his country, except that he's not the right guy and it's not the right country.
  • Extraklasse 2+ (2021)

    image
  • Dotyky (1989)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.