SINOPSIS

Film Obeležen je priča o Džejmsu (Kifer Saterlend), naizgled običnom čoveku koga pritiskaju poslovni, porodični, finansijski i životni problemi. Opterećen dugom, Džejms upada u krizu i u očaju pristaje na neobičnu ponudu da zaradi novac. Njegov neljubazni komšija (Kevin Meknali) zatraži mu da smakne jednog čoveka u zamenu za veliku sumu novca. Pristavši na njegov zahtev, Džejms dolazi u kuću dotične osobe i spremi se da napadne svoju žrtvu. Ali, pre nego što pređe tačku posle koje nema povratka, on otkrije da stvari nisu onakve kakve izgledaju. Umesto svoje mete, on se suočava sa poslednjom osobom (Stiven Fraj) koju očekuje da će videti.

Fotografije

Plejhaus predstavlja: Obeležen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Đavolja varoš (2009)

    image
    Film o ljudima koje vode osnovne ljudske potrebe - instinkti, opsesije, ambicije, strahovi i frustracije. Skup različitih likova čiji se putevi ukrštaju u jednom...
  • Rizikuj (1918)

    image
    A carefree young man who just "spent" the last dime in his pocket comes across a young woman just hired to clean the front steps of a house. They meet when the...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.