Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 5.7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Ulice Gibraltara pružaju mnogo adrenalina, novca i rizika svakome ko je sposoban da preživi njihov asfalt. A ko je u stanju da se nosi sa tlom Gibraltara, može da izdrži i talase moreuza koji nose tovare hašiša.
El Ninjo i El Kompi žele da uđu u svet trgovine narkoticima i to doživljavaju kao igru.
Nasuprot njima, Hesus i Eva, policijski inspektori, proveli su godine pokušavajući da dokažu da su utabani putevi trgovine hašišom sada postali prolaz za unošenje kokaina u Evropu.
Njihova glavna meta je El Ingles, čovek koji vlada gibraltarskim podzemljem. Sudbine svih likova će se preplesti i oni će otkriti da je sukob njihovih svetova opasniji, kompleksniji i moralno dvosmisleniji nego što su to mogli i da zamisle.
Film je sa 17 nominacija konkurisao za nagradu Španske Filmske Akademije Goja za filmove prikazane u 2014. godini i dobio četiri nagrade: najbolja produkcija, najbolji specijalni efekti, najbolji ton i najbolja pesma.
Film je sa 15 nominacija učestvovao i dobio sedam nagrada Gaudi Katalonske Filmske Akademije (najbolja sporedna ženska i najbolja sporedna muška uloga, najbolja originalna muzika i najbolji ton, najbolja kamera i montaža i najbolji producent).

Fotografije

El ninoEl ninoEl nino

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Panišer: Ratna zona (2008)

    image
    Pošto je uhvatio i pobio stotine nasilnih kriminalaca, Frenk Kasl, poznatiji kao Panišer, suočava se sa do sad najsmrtonosnijom pretnjom: Slagalicom. Frenk Kasl,...
  • Poroci Majamija (2006)

    image
    Rikardo Tabs i Soni Kroket su policijski detektivi koji na Floridi rade na tajnim zadacima. Uprkos velikoj suprotnosti među njima, oni su sasvim skladni. Tabs je...
  • Francuska Veza (1971)

    image
    Džimi Popej Dojl i Badi Klaudi Ruso dvojica su njujorških detektiva zaposlenih u agenciji za narkotike. Dobjaju zadatak da prekinu lanac transporta heroina iz...
  • Francuska veza 2 (1975)

    image
    Popaj Dojl, policajac u Odeljenju za narkotike, i dalje je na tragu narkobosu, pa putuje za Marsej. Tamo bukvalno postaje zarobljenik kriminalaca koji ga...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.