SINOPSIS

Sarah Bishop i njena sestra Beth vraćaju se kući nakon što im je otac pretrpeo blagi moždani udar. On nikada nije prihvatio gubitak supruge Lorraine i želi samo jednu stvar, a to je da se ona vrati kući za Božić. Proživljavajući uspomene na život koji su proživeli zajedno, i Sarah tajno zaželi istu želju. Zimske molitve su uslišene. Noseći poruku nade, večne ljubavi i izlečenja, čudo se desi upravo na Božić.

Fotografije

Porodični anđeoPorodični anđeoPorodični anđeoPorodični anđeoPorodični anđeo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Die Frauen der Parkallee (2007)

    image
  • Kišni čovek (1988)

    image
    Kada mu umre otac, s kojim se nikada nije slagao, Čarli sa svojom devojkom Suzan odlazi na sahranu. Tamo saznaje da mu je otac u nasledstvo ostavio samo automobil...
  • Borilački klub (1999)

    image
    Kad tridesetogodišnjem japiju dosadi ugodan život on postaje član"Borilačkog kluba", koji predvodi harizmatični Tajler Durden.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.