SINOPSIS

Džoni Noksvil i njegova otkačena ekipa prenose popularni MTV šou „Jackass“ – u kojem gomila likova pravi opasne i uznemirujuće vratolomije samo da bi videla šta će se dogoditi - na bioskopska platna.
U ovoj filmskoj adaptaciji popularnog, ali kontraverznog MTV serijala „Jackass“, Džoni Noksvil i njegova zabavna ekipa mazohista, prenose svoje televizijske tačke na veliko platno. Ekipa mladih ljudi izvodi različite neobične, bolne i često ponižavajuće vratolomije ne bi li zabavili sebe i ljude unaokolo – puze preko desetina mišolovki, našminkani kao glodari; kotrljaju se preko rampi za skejtbordove; trkaju se u golf-kolicima preko starog terena za golf; sami sebi nanose posekotine od papira; prave snežne kupe od urina; hodaju po užetu razapetom preko živih aligatora; koriste neinstaliranu instalaciju za toalet u prodavnici vodovodnog materijala; užasavaju ljude na pešačkom prelazu u Japanu odeveni u kostime pandi i još mnogo, mnogo toga. Uz Džonija Noksvila, tvorca i glavnu zvezdu emisije, u filmu se pojavljuju redovna ekipa: Barn Margera, Rajan Dan, Kros Poncijus, Stivi O, Dejv England, Džejson „Vi Men“ Akuna, Preston Lejsi. Eren Mekgehi, ali i gostujuće zvezde Brendon DiKamilo, Henri Rolins, Toni Hok i Spajk Džounz, kao i mnogi drugi.

Fotografije

Jackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: FilmJackass: Film

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.