Ocena: 5.0/10
Ocena korisnika: 7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Drama. Violet Johnson (L. J. Mailey) živi sama sa svojim sinčićem Charliejem, vrlo skromno, ali nekako uspijeva, sve dok se ne razboli, dobije otkaz i ostane na ulici. Majka, koja ju je i prije nagovarala da dijete da na posvojenje, ne želi joj pomoći, kao ni otac dečka s kojima je dobila dijete. Dok se očajna i izgubljena, s gladnim djetetom uza se, vozi cestom, na radiju sluša emisiju s Peyton McGruder (G. Francis), kolumnisticom koja je stručnjakinja za ljudske odnose i čija se knjiga upravo promovira u mjesnoj knjižari. Kad u jednom trenutku gospođa McGruder kaže kako bi pomogla svakom tko se nađe u nevolji, Violet joj se odluči obratiti. Iako ne uspiju razgovarati, očajna djevojka stekne dojam da je Peyton uistinu dobra osoba, u trenutku odluči kako će dijete ostaviti pred njezinim vratima. Ona sama, na rubu kolapsa, završit će u prihvatilištu za djevojke koje nemaju smještaj.
Peyton i njezin suprug King (T. McGinley), nakon prvog šoka, prihvate djetešce i brzo, prebrzo ga zavole. Peyton je svjesna da je jedino ispravno učiniti ono što je najbolje za dijete, no što je to?
A Violet, čim se oporavila, vraća se po Charlieja...

Fotografije

Majčin izborMajčin izborMajčin izborMajčin izborMajčin izbor

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.